Om oss

Sidobild_small_sv1Vi är ett företag med spetskompetens inom området Gröna Tak.

Takbranschen har tagit stora kliv framåt i den tekniska utvecklingen de senaste åren, vi jobbar dagligen med att ligga i framkant av den utvecklingen.Vi utför alla typer av takentreprenader – såväl nyproduktion som reparationer, takrenoveringar och omläggningar av tak – allt från små garagetak till stora industritak.När det gäller papptak så jobbar vi huvudsakligen med omläggningar och nyläggningar/nytäckningar av tätskikt av olika slag på yttertak. Mineral Helasta P4, Flexter Flex Testudo, Helastoplan och Resitrix är exempel av olika tätskikt vi använder oss av.

Takisolering och tilläggsisolering är andra tjänster vi hjälper våra kunder med för att spara energi.

Takpannor av tegel eller betong jobbar vi med på branta tak. För underlagstäckning under takpannor och plåt använder vi oss av några av marknadens bästa underlagspapp. YAP Superfelt, YAP Underfelt, YEP 2500 och YAP 2200 är exempel på några av dessa underlagspapp.

Vi jobbar även med membranisoleringar och bromattor på innergårdar, bjälklag, terasser, och parkeringsdäck.

Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt massor av privata hushåll såväl nyproduktion som renoveringar.

SundaTak har en kvalitetsinriktad arbetsfilosofi när det gäller val av material och medarbetare. Våra takläggare och platschefer har många år av gedigen erfarenhet och är specialiserade på takläggning. Tak, tätskikt och takläggning är vad vi kan.

Vi innehar:

  • F-skattesedel
  • Momsregistrering
  • Arbetsgivarregistrering
  • Ansvarsförsäkring
  • Kollektivavtal

 

Våra kunder ser oss som en fullfjädrad takentreprenör med takkompetens på bredden!!