Övriga tjänster

Sidobild_small_0005_Lager 1

sahargardettillFörsta kontakten
När du som kund kontaktar oss inleder vi med att boka upp en tid för en besiktning av taket.

Besiktning av taket
Under besiktningen går vi tillsammans igenom taket bäde invändigt och utvändigt. Under detta möte går vi även igenom vilka olika typer av material som finns på marknaden.

Offert
Offert och kostandsförslag lämnas i regel senast dagen efter besiktningen.

Beställning
När ni bestämt er för att anlita oss för er takrenovering skickar vi en orderbekräftelse och bokar ett datum då arbetet ska starta.

Arbetet startar
Första dagen brukar oftast gå åt till att etablera oss på den nya arbetsplatsen. Vi ser till så att allt material vi behöver finns på plats, reser ställning om det behövs och levererar en container till arbetsplatsen. Därefter utförs överenskommet arbete.

Slutbesiktning
När arbetet är slutfört bokar vi en tid för slutbesiktning. Vi går då tillsammans igenom taket och försäkrar oss om att ni är nöjda med ert nya tak och med vårt arbete.

Efterkontroll
Efter ca 1 år bokar vi en ny tid. Då går vi igenom hela taket, inklusive nock, gavlar, vinklar, rännor och rensar taket och rännorna från löv och annan påväxt som samlats under året som gått. Denna tjänst bjuder vi på under det första året. Därefter rekommenderar vi alltid att göra det var eller vartannat år.

Ovriga-tjanster-bild